Totalul afișărilor de pagină

duminică, 6 martie 2011

Loveeee :)

La cererile insistente din partea unor persoane carora le pasa de existenta mea pe acest pamant, am decis sa imi schimb tipul de scris :D mai... vesel :) Si ce poate fi mai vesel si mai frumos decat IUBIREA? ;))
Iubirea este definita in dictionar ca fiind un sentiment de admiratie pentru o persoana de sex opus... Pentru mine iubirea nu poate exista in cuvinte, ci doar in sentimente, trairi si emotii intense care ne fac sa ne trezim dimineata, inaintea unui examen cu zambetul pe buze si cu durere de burta. Iubirea iti da batai de cap si nu iti lasa creierasul in pace indiferent unde te aflii...Ea te face sa pierzi nopti gandindu-te la acea persoana speciala care ti-a furat inima si a ascuns-o sau a pierdut-o pe parcursul timpului care ii despart cei 2 actori sa isi indeplineasca un singur rol important: sa fie impreuna :"> Un rol minunat si usor de interpretat, care din pacate este tot mai rar bazat pe sentimente reale si minunate. Cand ai o persoana pe care o iubesti si care te iubeste la randul ei te simti... PERFECT. Simti ca nu vrei sa mai faci nimic altceva, decat sa stai si sa privesti ochii acelei persoane... Sa radeti si sa plangeti impreuna... pana la sfarsit :"> Chiar daca undeva in adancul sufletului stii ca acea persoana nu te iubeste.
S-ar putea sa va intrebati ce este asa de vesel si frumos la acest post :)) ei bine... partea frumoasa a povestii este ca fiecare dintre noi are niste sentimente speciale pentru o alta persoana, si ca aceste sentimente ne pun zambetul pe buze in cele mai grele momente ale vietii :)
Sau s-ar putea sa spuneti "tu esti un copil si nu stii ce este dragostea adevarata"... Ca sa va scutesc de comentarii, as raspunde: "ceea ce am scris este ceea ce simt, daca nu este iubire atunci ar trebui sa va multumiti doar cu definitia din dictionar" :)

Un comentariu: